De Ayurvedische massage wordt gegeven in een rustgevende ruimte, waar u omgeven wordt door zachte, aangename muziek en heerlijke geuren.  De olie die op het lichaam wordt gebruikt is 100% natuurlijk en wordt zonder problemen door het lichaam opgenomen.

De complete lichaamsmassage

Tijdens de anderhalf uur durende massagesessie komen alle lichaamsdelen aan bod: benen, voeten, torso, armen, schouders, hoofd, gezicht en rug. De weldaad van de massage én de oliën zorgen ervoor dat u als herboren opstaat, en tot vele dagen na de massage nog nageniet van de positieve effecten.

Deze massage kost 60 euro.

De spier- en relaxmassage

Vijfenveertig minuten ontspanning, daar staat deze relaxmassage voor. Eveneens gebaseerd op de Ayurveda massage, concentreert hij zich op de rug, schouders en hoofd, de plaatsen van het lichaam waar de meeste inspanningen mee gebeuren en die het meest vragen om behandeld te worden. Deze sessie wordt vooral op prijs gesteld door mensen die een drukke agenda hebben en toch even tijd willen vrijmaken voor zichzelf. U kunt deze spier- en relaxmassage ondergaan voor slechts 40 euro.